Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Přípravný volejbalový turnaj mládeže

0

Podzimní volejbalový turnaj

V neděli 15. října 2023 se městská sportovní hala na Údolní ulici v Blansku zaplnila mladými volejbalistkami z našeho regionu. Volejbalový oddíl ASK Blansko uspořádal kvalitně nejlépe obsazený turnaj kategorie U16.
Tento přípravný turnaj doplňuje mistrovské zápasy v letošní sezoně 2023/2024 a zúčastnilo se ho 8 družstev z Blanska, Drásova, Letovic a Sloupu. Tyto týmy se nejprve utkaly ve dvou skupinách systémem každý s každým na dva hrané sety a poté následovaly boje o celkové pořadí v turnaji.
Po téměř šesti hodinách velmi vyrovnaných a dramatických zápasů dospěl turnaj až do finálových vyrovnaných bojů a konečné pořadí blanenského podzimního volejbalového turnaje vypadalo nakonec takto:
1/ VS Drásov
2/ TJ Sloup A
3/ ASK Blansko šelmy
4/ ASK Blansko pandy
5/ Sokol Letovice U16
6/ Sokol Letovice U14
7/ TJ Sloup B
8/ ASK Blansko U14

Tato akce byla pro většinu družstev přípravou pro právě probíhající soutěže ČVS. Blanenské volejbalistky po postupu do druhé nejvyšší skupiny sehrají další mistrovský turnaj v neděli 5. 11. 2023.
Děkuji všem zúčastněným hráčkám oddílu za předvedené výkony a pomoc při organizaci turnaje. Dále všem kamarádům a rodinným příslušníkům za vytvoření té správné sportovní atmosféry a povzbuzování a také VZP Blansko, která věnovala všem zúčastněným drobné ceny.

Michal Souček,
předseda volejbalového oddílu
ASK Blansko

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.